CPV d.o.o., Lipahova ulica 31, Ljubljana | T: 01 256 51 87 | M: 031460 989 | F: 01 256 51 87 | E: prodaja@cpv.si | Mon-Fri 8:00-16:00

Politika kakovosti

Odveza odgovornosti

Ponudnik po svojih najboljših močeh zagotavlja ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti blaga ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne odražajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@cpv.si . Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila ter brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

Varovanje osebnih podatkov

Sporočilo, ki ga boste prejeli na vaš e-naslov po izvednem naročilu, boste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi oddanega naročila v spletni trgovini z namenost vzpostavitve poslovnega odnosa. Vaš elektronski naslov in ostale posredovane podatke pri oddaji naročila skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta- GDPR, z dne 27. 4. 2016) ter določili 72. člena ZVOP-1 oz. vsakokratne veljavne nacionalne zakonodaje.


Želimo vam uspešno in prijetno nakupovanje!
Matjaž Lustek