CPV d.o.o., Lipahova ulica 31, Ljubljana | T: 01 256 51 87 | M: 031460 989 | F: 01 256 51 87 | E: prodaja@cpv.si | Mon-Fri 8:00-16:00

Politika o zasebnosti

Varnost

Ponudnik storitev uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Varovanje osebnih podatkov

Sporočilo, ki ga boste prejeli na vaš e-naslov po izvednem naročilu, boste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi oddanega naročila v spletni trgovini z namenost vzpostavitve poslovnega odnosa. Vaš elektronski naslov in ostale posredovane podatke pri oddaji naročila skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta- GDPR, z dne 27. 4. 2016) ter določili 72. člena ZVOP-1 oz. vsakokratne veljavne nacionalne zakonodaje.

Kupčevih podatkov ne bo pod nobenim pogojem uporabil brez njegovega privoljenja, jih kakorkoli posredoval ali dal v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Ponudnik zagotavlja, da kupčevih osebnih podatkov ne bo nikoli zlorabil, mu pošiljal nezaželene komercialne elektronske pošte (razen ob njegovem izrecnem soglasju) ali kako drugače kršil njegovo zasebnost.

Kupčevih podatkov ne bo nikoli uporabil v namene, ki niso v skladu z veljavno zakonodajo ali v namene, ki bi kupcu lahko kakorkoli škodovali.

Ponudnik bo kupčeve osebne podatke shranjeval in uporabljal le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.

Kupec lahko osebne podatke, ki jih je posredoval pri vpisu ali pozneje, kadarkoli preveri, naknadno spremeni ali izbriše tako, da pošlje zahtevo na naslov info@cpv.si

Za varovanje osebnih podatkov pa je odgovoren tudi kupec sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Želimo vam uspešno in prijetno nakupovanje:

CPV d.o.o.
Lipahova 31
1000 LJUBLJANA